Farhad کاربر عادی وضعيت: آفلاين 19 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 16 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 23 مهر ماه ، 1388 21:55:15
موضوع مطلب:
سلام دوست عزیز
راستش منبع خاصی نداره مثل دروسه دیگه ولی شما میتونید کتاب New bridging the gap تهیه کنید. هم برای دایره لغات خوبه هم برای درک مطلب. کتابهای دیگری هم هستند مانند 504 که کلمهای زیادی توشه که در آزمون میتونه کمکتون کنه.
درضمن برای موفقیت در آزمون سراسری باید دروس عمومی رو هم خوب بزنید.
موفق باشید
stronghold کاربر فعال وضعيت: آفلاين 22 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 20 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: شهرکرد
ارسال شده در:
پنجشنبه، 23 مهر ماه ، 1388 22:31:11
موضوع مطلب:
سلام دوست خوبم.شما میتونید برای تقویت دایره ی لغاتتون علاوه بر کتاب 504 کتاب vocabulary for the high school students رو هم مطالعه کنید که به نظرم کتاب فوق العاده عالی ای هست چون همه ی لغاتو از ریشه براتون توضیح میده.برای تقویت گرامرتون هم میتونید کتاب های Advanced grammar in useویاdigest grammar که کتاب توپیه رو مطالعه کنید و به جز اینا میتونیداز کتاب های گرامر سبز کانون و عباس فرزام هم استفاده کنید.البته عباس فرزام یکم قدیمی تره اما خیلی ساده و مفید توضیح داده.در ضمن برای تقویت درک مطلب کتاب ریدینگ زرد کانون رو من معرفی میکنم که کتاب نسبتا خوبیه.موفق باشید
Kevin مدیر سایت وضعيت: آفلاين 10 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 305 امتياز: 0 تشکر کرده: 4 تشکر شده 5 بار در 5 پست
محل سكونت: اندیمشک بزرگ
ارسال شده در:
جمعه، 24 مهر ماه ، 1388 16:23:09
موضوع مطلب:
سلام دوستان پاسخهای خوبی دادن ولی من میخوام به مورد دیگه ای اشاره کنم. اونم بعد از اینکه انشاالله دانشگاه قبول شدی. اونم speaking شما هست سعی کن توی همین سال زبانکده بری تا به مشکل بر نخوری چون افراد زیادی هستن که کنکور خوب میدن ولی در صحبت کردن مشکل دارن. موفق باشید _________________ دانشجوی سال سوم رشته مترجمی زبان انگلیسی
Kevin مدیر سایت وضعيت: آفلاين 10 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 305 امتياز: 0 تشکر کرده: 4 تشکر شده 5 بار در 5 پست
محل سكونت: اندیمشک بزرگ
ارسال شده در:
چهارشنبه، 29 مهر ماه ، 1388 13:26:27
موضوع مطلب:
این رو هم اشاره کنم که در آزمونهای کانون فرهنگی آموزش هم شرکت کنید بد نیست ( تبلیغ نمیخوام بکنم!) _________________ دانشجوی سال سوم رشته مترجمی زبان انگلیسی
stronghold کاربر فعال وضعيت: آفلاين 22 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 20 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: شهرکرد
ارسال شده در:
سه شنبه، 5 آبان ماه ، 1388 01:17:53
موضوع مطلب:
دوباره سلام.دوست من يه نكته اي كه فراموش كردم بگم اينه كه شما اگه كتاب تافل رهنما را تهيه كنيد اصلا از لحاظ گرامري مشكلي نخواهيد داشت.اين كتاب واقعا فوق العاده هستش.هم گرامر هم دايره ي لغاتتنونو تقويت ميكنه چون كتاباي 504 و 1100 ر. داره و خيلي مطالب مفيد ديگه كه حتما بايد تهيه كنيو ببيني كه چه چيزه توپيه يعني اين اينطور بگم اين منبع كاملي براي كنكور كارشناسي/كارشناسي ارشد /تافل و... هست.موفق باشيد. _________________ Every jack has his jill